OptIn SolutionsOptIn Solutions

 

Lees meer over ons en waar we voor staan.

 

Ons DNA

 

Innovatie op basis van Visie en Strategie, dat is OptIn Solutions.
Het resultaat: Slimme oplossingen in ICT & Engineering!

Wij zijn sterk in ‘creative & associative problem solving’, nieuwe ideeën en concepten concretiseren, door ontwikkelen en in de markt. We opereren graag op het snijvlak van ICT en Engineering en zijn doorlopend bezig met nieuwe technologieën.

Specialiteiten: Management, Management Consulting, New Product Introduction, R&D, Operations, Creative & Associative problem solving, ICT & Mechanical Engineering.

Wie zijn wij?

 

OptIn Solutions is in 2004 opgericht als spin-off van de Universiteit Twente. Tijdens de promotieonderzoeken van beide oprichters aan deze universiteit zijn de basiscomponenten voor de producten van OptIn Solutions ontwikkeld. Inmiddels zijn verschillende toepassingen voor deze producten ontwikkeld en is een breed scala aan producten en diensten ontwikkeld op basis van innovatie en out-of-the-box denken. OptIn Solutions werkt voortdurend samen met klanten, universiteiten en partners aan de verbetering van haar producten en diensten.

OptIn Solutions is een bijzondere organisatie. Bij ons staat flexibiliteit centraal in zowel de producten en diensten als in onze aanpak. Door onze integrale benadering worden producten en diensten optimaal afgestemd op de individuele behoeften van de organisatie van de klant. Hiermee kunnen wij optimaal operen en adviseren bij onze diverse klanten.

Doelstelling

 

OptIn Solutions biedt klanten de mogelijk om bedrijfsprocessen, in welke vorm dan ook, doelgericht en efficiënt aan te sturen. Dit klinkt wellicht triviaal, maar onze aanpak is uniek. Gefundeerd op gedegen onderzoek zijn methodieken en gereedschappen ontwikkeld om organisaties te ondersteunen in het ontwerpen en uitvoeren van dynamische processen. Hierbij is niet een vooraf vastgelegd model de basis voor de uitvoering, maar de actuele stand van zaken en de gestelde procesdoelen. Vergelijk dit met uw positie en uw bestemming. OptIn DBPM, de kernmodule voor alle oplossingen van OptIn Solutions, werkt vervolgens als een navigatiesysteem en configureert het optimale procesmodel richting uw procesdoel.

Onze oplossingen worden toegepast als 'eindproducten' en als modules die 'onder de motorkap' hun werk doen.
Onze management- en adviesdiensten zijn to the point en resultaatgericht.

OptIn Solutions oplossingen en diensten in IT en Engineering.

Meer te weten komen?

Als u meer wilt weten over de toepassingsmogelijkheden van bijvoorbeeldOptIn DBPM of OptIn Logix, of als u een gevoel wilt krijgen bij onze management en consulting competenties kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 053 2090030 of via het e-mail adres info@optinsolutions.nl. Wij komen graag met u in contact.

Enkele achtergronden

 
2004
OptIn Solutions is in 2004 opgericht als spin-off van de Universiteit Twente. Lancering OptIn DBPM platform.
2006
Academic Positioning Paper. Samengesteld in samenwerking met de Technische Universiteit Eindhoven en de Universiteit Twente.
2014
Lancering van OptIn Logix, autonome en zelfsturende software voor geautomatiseerde handel op online handelsplatformen.
 

Download

 
APP
Academic Positioning Paper. Samengesteld in samenwerking met de Technische Universiteit Eindhoven en de Universiteit Twente (2006). download